Besøg vores Galleri & Café

I vores unikke galleri finder du alt fra vores figure til sandblæste brugsgenstande, Unika glas kunst, smykker og glas nips. Alt sammen noget du kan opleve alt i mens børnene kan tegne og lege i vores indrettede lege hjørne og udeareal. mens din partner kan nyde en kop kaffe og kringel i vores hyggelige cafe. hvor du kan få kaffe og kringel i Cafén  for  45 kr 

Find vores åbningstider nederst på siden 

Om os

Det hele startede som en hobby i 1999 med glashønen, som var et samarbejde mellem mor og datter.

Siden er der designet et utal af figurer, lavet af Ingalil og døtrene Camila og Catrine, som begge er uddannede designere.

Gammelgård Glas er beliggende på et gammelt landsted i Bøvlingbjerg, tæt på Vesterhavet.

Alle produkterne bliver solgt via vores forhandler og fra gårdens eget store glas galleri med tilhørende cafe, hvor de besøgende kan nyde en god kop kaffe/te og kringle. Der er etableret et stort areal med haver med borde og bænke og legehuse omkring galleriet.

Der er også mulighed for at lave egen glasfigur, smykker og relieffer i vores glasworkshop.

Turister og fastboende fra et stort område ligger vejen forbi Gammelgård Glas, for at se på det smukke og spændende glaskunst, der fremstilles og sælges her.

Kunstværkerne fra Gammelgård Glas er af meget høj kvalitet og efterspurgte – ikke blot i Danmark. Vi eksporterer til en lang række lande.

Firmaet har specialiseret sig i at designe og produktudvikle glasfade, smykker og figurer med udgangs punkt i danske historier og traditioner. Vort budskab er, at figurerne med deres originalitet, enkelhed og lethed, vil skabe glæde.

Gammelgård Glas er med i Magasinet Lemvig – læs artiklen her