Selskabsdamer 8 forskellige.

DKK 425,00

Bryllupsdage.

Bryllup: Toppen af bryllups kagen tages fra og gemmes i fryseren

1 års Papirbryllup: bryllups kagen spises.

12½ år Kobberbryllup. Familie eller venner arrangerer morgenbord og opsætter en ½ port op over hoveddøren. Der planlægges ofte morgenbord og begivenheden fejres ofte også med en stor fest.

25 år Sølvbryllup: Familie eller venner arrangerer morgenbord, evt. indledt med hornmusik og sang. Dette er normalt en tirsdag morgen (i skudår onsdag morgen) da de fleste bryllupper foregår lørdag.

50 år Guldbryllup: Ligesom sølvbryllup fejres dagen ved at familie eller venner arrangerer morgenbord, evt. indledt med hornmusik og sang. Dette er normalt en fredag morgen (i skudår lørdag morgen).

60 år Diamantbryllup: Man får en hilsen fra Regenten. Brudeparret kommune giver besked om Diamantbrylluppet til Hoffet, som sørger for, at der kommer brev på dagen.

Selskabsdamer :

Clear selection
*
Varenummer (SKU): 10015-13-2-1-1-1 Kategorier: , , , , , , , ,

Beskrivelse

Når der foreskrives galla, betyder det lang kjole for den kvindelige part. Og består af åbentstående jakke med lange skøder (svalehale) og lange bukser. Hvid skjorte gerne med stivet bryst og knækflip, hvid vest, hvid sløjfe og sorte sokker og laksko hertil. Galladragten bruges blandt andet ved bryllupper og større fester efter kl. 18.
En smoking er et jakkesæt, som bruges af mænd i forbindelse med fester efter kl. 18. Smokingen ligger mellem mørkt jakkesæt og kjole og hvidt.
Smokingen erstatter kjole og hvidt efter middagen og skåner kjolen for tobaksrøg. Smokingen kan egentlig ikke bruges til bryllupper. (Skal vielsen foregå om formiddagen, kan gommen være klædt i jaket, en slags kjole og hvidt med grå jakken og stribede bukser. Til et eftermiddags bryllup er kjole og hvidt korrekt.
Når mænd er i smoking, kommer kvinder i selskabskjole, kort eller lang.

Yderligere information

Vægt 0.44 kg
Størrelse 6.5 × 16 cm
The story in English

No English translation.

Die Geschichte auf Deutsch

Keine deutsche Übersetzung.

Selskabsdamer

Lys gylden med kobber, Mørk gylden med guld, Grå med sølv, Mørk blå med guld, Grøn med sølv, Rød med kobber, lyseblå med sølv, lysegrøn med kobber

Du kunne også være interesseret i...